Over mij

 

 

 

 

 

 

Welkom op mijn website.

Als kind zat ik altijd al te tekenen en te schilderen. Door de jaren heen raakte dit wat verwaterd. In 1993, de kinderen waren inmiddels al wat ouder, heb ik dit allemaal weer opgepakt. Ik ben toen begonnen met het boetseren van beelden. Ik begon met Eftelingfiguren, clowns etc. Hoe meer karakter in hun gezicht, des te beter. Later ben ik stylistische figuren gaan maken. Ook hierin kon ik me helemaal uitleven.

In 2004, het jaar, waarin ik mijn man Norrie, ontmoette, ben ik, mede door hem, weer gaan tekenen en schilderen. Omdat wij, allebei, muziekliefhebbers zijn, zult u heel wat muzikanten op mijn web-site tegenkomen.

Portret-tekenen, vaak in opdracht, vind ik ook geweldig om te doen. Echt een uitdaging!

Sinds september 2010, wonen wij, samen met onze hond, drie katten in Zeeland. Eerst op Zeeuws-Vlaanderen, sinds september 2018 in Middelburg. Niet alleen de rust en de ruimte, maar zeker het landschap, de zee, het strand, de mooie zonsondergangen, geeft mij heel veel inspiratie.

Ook het boetseren ben ik niet verleerd…zie m’n meest recente werken, “All about Jazz” en de dierenurnen, beiden te vinden onder beelden ‘stylistisch’, pagina 2.

Veel kijkplezier en wellicht tot ziens.

Vriendelijke groetjes,

Gerry Keja